VATRA NAPOKON NA STAGEU! Novi singl ‘Carstvo Sunca’ predstavili uživo na Sunčanoj strani Prisavlja i na VRE#13 u Boogaloou!

Nakon više od pola godine bez koncerata zbog novonastale situacije, grupa Vatra proteklog je tjedna u Zagrebu održala dva akustična koncerta, a iz svakog se pljeska i uzvika iz publike vidjelo i osjetilo koliko nam svim nedostaje koncerata i live događaja.

Prvi koncert održan je u sklopu Sunčane strane Prisavlja čiji smo live prijenos mogli pratiti na HRT-u, a u petak su u sklopu Velike Rock Eksplozije održali akustičnu svirku u klubu BoogalooUz sve potrebne epidemiološke mjere, bend koji inače tijekom godine svira preko stotinjak gigova, u Boogaloou je održao svoj osmi ovogodišnji koncert. 

“Akustik koncertima na Sunčanoj strani Prisavlja i u Boogaloou barem smo nakratko vratili predivan filing penjanja na pozornicu i razmjenu energije s nasom vjernom publikom. Nadam se da ce se stvari sto prije vratiti u normalu, kako bi porcije istog tog filinga bile redovite i izdašne.” – poručuje Ivan Dečak

Vatra je nedavno objavila svoj novi singl i prateći videospot za ‘Carstvo Sunca’ koja je u radijskom  eteru nakon samo tjedan dana zasjela na visoko peto mjesto Nacionalne liste HR Top 40, a uz novi singl, na top listi se još uvijek nalazi i prethodni singl ‘Sva naša ljeta’ kojim su Virovitičani najavili svoj novi studijski album. Ivan Dečak kao autor na nacionalnoj top listi ukupno potpisuje tri singla – treći je Massimov hit singl ‘Mali krug velikih ljudi’ koja već tjednima drži prvu poziciju nacionalne top liste.   

Također provjerite

USKORO: 4. Smotra dječjeg izvornog folklora Otočac 2024.

Gacko pučko otvoreno učilište Otočac organizira 4. Smotru dječjeg izvornog folklora koja će se održati 20. travnja …

X
Skip to content