VATRA NAPOKON NA STAGEU! Novi singl ‘Carstvo Sunca’ predstavili uživo na Sunčanoj strani Prisavlja i na VRE#13 u Boogaloou!

Nakon više od pola godine bez koncerata zbog novonastale situacije, grupa Vatra proteklog je tjedna u Zagrebu održala dva akustična koncerta, a iz svakog se pljeska i uzvika iz publike vidjelo i osjetilo koliko nam svim nedostaje koncerata i live događaja.

Prvi koncert održan je u sklopu Sunčane strane Prisavlja čiji smo live prijenos mogli pratiti na HRT-u, a u petak su u sklopu Velike Rock Eksplozije održali akustičnu svirku u klubu BoogalooUz sve potrebne epidemiološke mjere, bend koji inače tijekom godine svira preko stotinjak gigova, u Boogaloou je održao svoj osmi ovogodišnji koncert. 

“Akustik koncertima na Sunčanoj strani Prisavlja i u Boogaloou barem smo nakratko vratili predivan filing penjanja na pozornicu i razmjenu energije s nasom vjernom publikom. Nadam se da ce se stvari sto prije vratiti u normalu, kako bi porcije istog tog filinga bile redovite i izdašne.” – poručuje Ivan Dečak

Vatra je nedavno objavila svoj novi singl i prateći videospot za ‘Carstvo Sunca’ koja je u radijskom  eteru nakon samo tjedan dana zasjela na visoko peto mjesto Nacionalne liste HR Top 40, a uz novi singl, na top listi se još uvijek nalazi i prethodni singl ‘Sva naša ljeta’ kojim su Virovitičani najavili svoj novi studijski album. Ivan Dečak kao autor na nacionalnoj top listi ukupno potpisuje tri singla – treći je Massimov hit singl ‘Mali krug velikih ljudi’ koja već tjednima drži prvu poziciju nacionalne top liste.   

Također provjerite

Sandi priredio iznenađenje supruzi Ilini za rođendan!

Ilina Cenov danas slavi rođendan, a najromantičniji kantautor na ovim prostorima, njezin suprug, Sandi Cenov odlučio joj je čestitati …

Skip to content