U protekla 24 sata na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano šest prometnih nesreća i jedno narušavanje javnog reda i mira

U protekla 24 sata na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je šest prometnih nesreća i jedno narušavanje javnog reda i mira.

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama. U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u 14,10 sati u mjestu Ličko Petrovo Selo, Općina Plitvička Jezera, jedna je osoba teško ozlijeđena. Nesreća se dogodila  kada je 66-godišnjak iz Siska upravljajući osobnim vozilom sisačkih registracijskih oznaka  iz zasada neutvrđenih razloga sletio van kolnika na meki teren. U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen i prevezen u Opću bolnicu Gospić. Druga prometna nesreća dogodila se na području Novalje, a u njoj su dvije osobe lakše ozlijeđene. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića, Otočca i Novalje.

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je držanjem životinja bez nadzora na području Gospića, a počinitelju će biti naplaćena novčana kazna.

Također provjerite

PU LIČKO-SENJSKA: Stanje u cestovnom prometu tijekom proteklog vikenda

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je dvanaest prometnih nesreća. Jedanaest prometnih nesreća …

X
Skip to content