U posljednja 24 sata evidentirana su tri kaznena djela, sedam prometnih nesreća te dva narušavanja javnog reda i mira

U protekla 24 sata na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, sedam prometnih nesreća te dva narušavanja javnog reda i mira.

U razdoblju od 30. kolovoza 2019. do 3. kolovoza 2020. godine, u mjestu Stolac, Grad Senj, nepoznati počinitelj provalio je u vikendicu i dvorišnu zgradu vlasništvo 77- godišnjakinje iz Senja iz kojih je otuđio razni alat.

U razdoblju od 31. srpnja do 1. kolovoza 2020. godine na području sela Krbava, Općina Udbina, krave i konji nepoznatog vlasnika uništili su zasađene usjeve djeteline u vlasništvu 45-godišnjaka iz Gospića.

Jučer, 3. kolovoza 2020. godine u mjestu Lovinac, dvije nepoznate muške osobe s higijenskim maskama preko lica, lažno se predstavivši kao djelatnici veterinarske stanice koji imaju saznanja da je novac od prodanih janjaca krivotvoren, su od 68- godišnjakinje iz Lovinca  uzeli taj novac uz obrazloženje da ga idu pregledati u osobno vozilo te se udaljili u nepoznatom smjeru.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama.

U jednoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a dogodila se jučer u 14,30 sati na dionici državne ceste broj 8, u mjestu Barić Draga, općina Karlobag, kada je 63-godišnji državljanin Slovenije upravljajući motociklom slovenske nacionalne oznake iz smjera Karlobaga u smjeru Zadra, uslijed ne držanja dovoljnog razmaka iza motocikla slovenskih nacionalnih oznaka s kojim je upravljao 42-godišnji državljanin Slovenije udario u zadnji dio navedenog motocikla pri čemu je s motociklom pao na kolnik. U toj prometnoj nesreći 63-godišnjak je teško ozlijeđen. Druga prometna nesreća dogodila se na području Otočca u tunelu Plasina u kojoj je sudjelovalo šest vozila. U njoj su četiri osobe lakše ozlijeđene. Ostale prometne nesreće su s materijalnom, a dogodile su se na području Gospića, Otočca, Korenice, Senja i Novalje.

Također provjerite

Ostao bez novca i traktora

Policijski službenici Policijske postaje Gospić zaprimili su kaznenu prijavu 41-godišnjaka iz Gospića da je prevaren …

X
Skip to content