Tijekom proteklog vikenda evidentirano 5 kaznenih djela, 15 prometnih nesreća, 3 narušavanja javnog reda i mira te pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava. 

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet kaznenih djela, 15 prometnih nesreća, tri narušavanja javnog reda i mira te jedan pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava.

Po jedna prometna nesreća je sa smrtno stradalom osobom i s lakše ozlijeđenim osobama.Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića, Korenice, Novalje, Otočca , Donjeg Lapca  i Senja.

Također, tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu kojima je utvrđeno 84 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 7 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak, 31. srpnja, u Otočcu, kod 58-godišnjeg hrvatskog državljanina (1.53 g/kg).

U subotu, 1. kolovoza, postupajući po dojavi ronioca da je u moru u uvali Melnica, kod mjesta Jakišnica, Grad Novalja, pronašao minsko-eksplozivna sredstva, na mjesto događaja izašli su ronioci Specijalne jedinice policije Split i policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske te iz mora izvadili dvije protubrodske mine i jedno eksplozivno punjenje zaostalo iz  II. svjetskog rata.

Također provjerite

Ostao bez novca i traktora

Policijski službenici Policijske postaje Gospić zaprimili su kaznenu prijavu 41-godišnjaka iz Gospića da je prevaren …

X
Skip to content