ZABILJEŽENO UPRAVLJANJE OSOBNIM VOZILOM POD UTJECAJEM ALKOHOLA U NOVALJI I OTOČCU

U protekla 24 sata na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, jedna prometna nesreća, pronalazak minsko-eksplozivnog sredstva i nedozvoljeno glisiranje. Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom iz Otočca zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. On se sumnjiči da je u vremenu od 2. do 10. ožujka 2020. godine u šumskom predjelu Vrhovina, posjekao i otuđio 16 stabala graba i hrasta, oštetivši pravnu osobu sa sjedištem u Vrhovinama.  Protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava. Prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Korenice. Također, jučer su policijski službenici u redovnim kontrolama prometa zatekli:

– u Novalji u ponoć 42-godišnjeg slovenskog državljanina kako upravlja osobnim vozilom slovenske nacionalne oznake u alkoholiziranom stanju (1,01 g/kg). On je uz naredbu o određivanju mjere opreza isključen iz prometa, te mu je izdan prekršajni nalog.

–  u Otočcu u 16 sati 62-godišnjaka iz Vrhovina kako u alkoholiziranom stanju (1,70 g/kg) upravlja osobnim vozilom gospićke registracijske oznake. Zbog jasne i nedvosmislene namjere da će  nastaviti sa činjenjem prekršaja, on je zadržan u prostorijama policije do otrežnjenja, te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.

 

 

Također provjerite

FINANCIRANJE RADNIH BILJEŽNICA I DRUGIH OBRAZOVNIH MATERIJALA U OŠ LOVINAC

LOVINAC – Temeljem Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu, …