URUČENE MEDALJE NAŠIM ZLATNIM GOSPIĆKIM MAŽORETKINJAMA. ČESTITAMO !!!

GOSPIĆ – Mažoretkinje grada Gospića natjecale su se na Mažoret turniru kojeg je 20. lipnja ove godine organizirao Mažoret savez Hrvatske. Zahvaljujući svojoj kvaliteti i trudu, uspješno su osvojile zlatne medalje u čak tri kategorije. U kategoriji juniorke formacija medalje su pripale Niki Krpan, Boženi Laktić
Lorni Petanović, Teni Šop i Dariji Asić, kategorija kadetkinje formacija bila je uspješna za Mateu Mataija, Mateu Delbianco, Paolu Orešković, Ivu Vrkljan i
Martinu Kolak, dok su Ivana Župan i Dora Andrijević osvojile zlato u kategoriji solo kadetkinje. Medalje je našim zlatnim gospićkim mažoretkinjama uručila zamjenica gradonačelnika Kristina Prša naglasivši kako su u gradu Gospiću na njih ponosni zato što su u ovim posebnim i teškim vremenima uzrokovanima koronavirusom postigle tako dobre rezultate.

  • Mislim da su ovo zapravo prve koje su naše mažoretkinje donijele gradu Gospiću i na tome im zaista čestitam. Veliki je to uspjeh grada Gospića i naših mažoretkinja. – dodaje Prša.

Veliko zadovoljstvo i veselje vidljivo je i kod Irene Peša, ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta „Dr. Ante Starčević“ Gospić:

  • Izuzetno mi je drago, što smo u ovim čudnim vremenima i kada smo u jednom trenu stali i činilo se da nema nade za nas, vrlo brzo našle se nakon popuštanja epidemioloških mjera. Cure su bile više nego željne treninga i vrlo brzo smo se dogovorile kako da im omogućimo da vježbaju, poštujući epidemiološke mjere. Odmah se aktivirao i Mažoret savez Hrvatske, koji je onda osmislio i ovaj turnir na kojem su naše cure sudjelovale i bile izuzetno uspješne.

Za uspjeh i pripremljenost mažoretkinja grada Gospića svakako je zaslužna njihova voditeljica Dragica Rogić. Čestitamo još jednom i mažoretkinjama i njihovoj uvijek kreativnoj voditeljici na osvojenim zlatnim medaljama, koje su došle u Gospić !!!

Također provjerite

Otvoren 7. Javni poziv za iskazivanje interesa za korištenje znaka Lika Quality

Već sedmu godinu zaredom, Klaster Lika Destination brendira destinaciju Lika kao gastro destinaciju kroz jedinstveni …

X
Skip to content