DND GRADA GOSPIĆA POVODOM OBLJETNICE ROĐENJA NIKOLE TESLE ORGANIZIRAO ZA NAJMLAĐE BAJKAONICU I LIKOVNU RADIONICU U PARK ŠUMI JASIKOVAC

GOSPIĆ – Danas se obilježava 164. obljetnica rođenja Nikole Tesle. Povodom toga u park šumi Jasikovac za najmlađe je u organizaciji DND – a grada Gospića pripremljena bajkaonica  „Nikola Tesla – dječak iz Smiljana“, nakon koje je održana likovna radionica „Kad je Nikola bio dječak“. Predsjednici DND – a grada Gospića Sanji Puškarić Delač iznimno je drago da su se svojim aktivnostima pridružili obilježavanju rođendana našeg najvećeg znanstvenika iz Smiljana:

  • Bajkaonica „Nikola Tesla – dječak iz Smiljana“ govori o djetinjstvu Nikole Tesle i njegovoj povezanosti sa kućnim ljubimcem – mačkom i dolasku do saznanja o elektricitetu.  – objašnjava Puškarić Delač.                                

Inače, bajkaonice se odvijaju u sklopu projekta Minute razonode, koji je već drugu godinu zaredom odobren za financiranje od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Ove godine odobren je iznos od 83 tisuće kuna.

Također provjerite

“KOSINJSKA TISKARA” NA NOĆI KNJIGE U ZAPREŠIĆU

Ogranak Matice hrvatske u Zaprešiću u svojim prostorijama 23. travnja organizira raspravu u Noći knjige: …

X
Skip to content