U program  Ruksak (pun) kulture odabrani vrtići i škole s područja naše županije

Ministarstvo kulture objavilo je popis odabranih dječjih vrtića, škola i centara za odgoj i obrazovanje u kojima će se u prvom polugodištu školske godine 2020./2021. odvijati umjetničko-edukativni program  Ruksak (pun) kulture.

Među odabranim vrtićima i školama su i neki s područja naše županije, točnije to su DV Pahuljica, Lički Osik, DV Ciciban   iz Otočca, Osnovna škola Karlobag, Područne škole Jakišnica i Metajna, te   Srednja škola Plitvička jezera i Strukovna škola Gospić.       
S obzirom na novonastalu situaciju oko epidemije COVID-19, realizacija programa Ruksak (pun) kulture planirana je u dogovoru škola i izvoditelja programa. Podsjetimo kako je u uspješnu provedbu programa Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi u 2019. godini bilo uključeno 178 odgojno-obrazovnih ustanova, 49 dječjih vrtića, 91 osnovna škola, 30 srednjih škola i 8 centara za odgoj i obrazovanje.

FOTO: vlada.gov.hr/ruksak-pun-kulture

Također provjerite

PU LIČKO-SENJSKA: Osumnjičen za lažno prijavljivanje kaznenog djela

Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom iz Perušića zbog osnova …

X
Skip to content