GRAD GOSPIĆ POKRENUO E – TRŽNICU DOMAĆIH PROIZVODA

GOSPIĆ – Grad Gospić danas je u rad pustio „E-tržnicu domaćih proizvoda“, web aplikaciju na kojoj se na jednom mjestu mogu naći domaći proizvodi proizvedeni isključivo na OPG-ima građana Gospića. Na online tržnici tako se nalazi velika ponuda domaćih i lokalnih proizvoda koji su selektirani po kategorijama, dok se klikom na željenu kategoriju kupac povezuje direktno s OPG-om i tako obavlja kupnju. Pročelnica u Gradu Gospiću Ivana Kaleb Asić ističe cilj e-tržnice:

  • Cilj je potaknuti lokalnu proizvodnju, lokalnu prodaju domaćih proizvoda. Korona nam je pokazala da raste potreba za kupnjom i prodajom na ovaj način. Grad je želio stvoriti platformu, te omogućiti i ovakav vid trgovine. Trenutno se na web tržnici nalazi nekih petnaest OPG – ova.

Grad Gospić financirao je izradu same aplikacije, sustavno će održavati ovo web mjesto te po dostavi fotografija i podataka o proizvodima unositi ažurirane podatke na tržnicu.  Pozvani su svi nositelji OPG-a s područja Grada Gospića koji do ovog trenutka nisu dostavili podatke da to učine te da potpuno besplatno ostvare mogućnost za dodatnu prodaju i vidljivost svojih proizvoda. Gradsku web tržnicu možete naći na stranici https://gospic.gradskatrznica.com/ .

FOTO: GRAD GOSPIĆ

Također provjerite

Predavanje u NSK Gospić

U Samostalnoj narodnoj knjižnici Gospić 24. travnja održat će se predavanje na temu Bitka kod …

X
Skip to content