Dragica Rogić: „Jako sam sretna zbog svojih djevojaka“

GOSPIĆ – Mažoretkinje grada Gospića ovog vikenda natjecale su se na online Mažoret turniru u gospićkom Učilištu, kojeg je organizirao Mažoret savez Hrvatske. Djevojke su bile izuzetno uspješne osvojivši u kategoriji kadetkinje formacija zlatnu medalju. Također i juniorska formacija je bila jednako uspješna, te je i njima pripala zlatna medalja. Svoje zadovoljstvo ne krije voditeljica mažoretkinja Dragica Rogić:

  • Ja sam jako sretna zbog svojih djevojaka, jer zaista su se trudile i ova godina im je bila u svemu poremećena zbog tih, nažalost, bolesti koje su nas zadesile. One su se spremale za državno natjecanje, koje inače svake godine bude početkom svibnja. Međutim, nije se moglo održati jer na njemu sudjeluje oko 800 djevojaka. Onda je Savez odlučio da nam pošalje jednu zadanu koreografiju, koju su djevojke uvježbavale kod kuće osobno, a kad su popustile mjere mogli smo si koreografiju posložiti s formacijom od pet djevojaka.

Osim toga, vrijedi istaknuti kadetkinje Doru i Ivanu koje su u kategoriji kadetkinje solo donijele zlato u Gospić. Čestitamo !

FOTO: POU GOSPIĆ

Također provjerite

REZULTATI PARLAMENTARNIH IZBORA

Jučer su održani izbori za Sabor koje je obilježila dobra izlaznost, glasalo je više od …

X
Skip to content