RK GOSPIĆ započeo s grupnim treninzima

Napokon ponovno na terenu.

Zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19 došlo je, između svega ostaloga na globalnoj razini pa tako i u Hrvatskoj, do zabrane treniranja i odigravanja utakmica počevši s ponedjeljkom 16. ožujka.

„Nakon točno 56 dana provedenih u karanteni tijekom koje smo sa svojim članovima bili u svakodnevnom kontaktu, dostavljali im treninge koje su radili od kuće, došao je dan kada su nam ponovno omogućeni grupni treninzi- poručuju iz Rukometnog kluba Gospić.  Prvi treninzi odrađeni su u ponedjeljak, 11. svibnja,  a sreća i osmjesi na licima svih prisutnih pokazali su koliko nam je zajedničko druženje, kontakt i ekipno treniranje ustvari nedostajalo, te koliko zapravo svi volimo i živimo trening i naš rukomet.

S treninzima na vanjskim terenima krenulo je 5 grupa i oko 100 dječaka i djevojčica velikog rukometa u Gospiću (treneri Ivan Jelić, Antonija Matić, Beba Romac, Vanja Antić), a očekujemo da bi grupe malog rukometa i svi članovi s područja Udbine s treniranjem krenuli čim se dobije službena obavijest o otvaranju dvorana. Nadamo se da je borba s virusom COVID-19 dobivena, da će se život u najkraćem mogućem roku vratiti u normalu, te da više nikada nećemo biti u situaciji da se na bilo koji način moramo odvajati od treninga i natjecanja, odnosno od našeg stila života.

Izvor/foto: RK GOSPIĆ

Također provjerite

ODRŽANA 17. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE BRINJE

U prostorijama Društveno – kulturnog centra održana je 17. po redu sjednica Općinskog vijeća Općine …

X
Skip to content