Pravila Igre predstavljaju Vam svoj novi ljetni singl „Usne od šećera“

Pravila Igre predstavljaju Vam svoj novi ljetni singl „Usne od šećera“. To je vedra, rasplesana i izrazito pozitivna pjesma. Kao stvorena da kod slušatelja pobudi optimizam, olakša im dane koje provode u izolaciji i podsjeti ih na najljepše trenutke. Potaknuti pandemijom korona virusa, Pravila igre slušateljima šalju poruku da i dalje budu odgovorni i ostanu doma: 

Još malo budimo strpljivi. Uskoro nas čekaju ljepši i vedriji dani te nove ljetne uspomene. Do tada sa “usnama od šećera” budite vedri, veseli i zdravi.“ – poručuju  Pravila igre.
Autori teksta i glazbe  Sonja i Miro Buljan, ponovo dokazuju da znaju pogoditi pravi trenutak i ukus publike. Nakon brojnih hitova za renomirane izvođače (Tony, Toše Proeski, ET  itd.), sada taj uspješan niz nastavljaju kroz suradnju sa grupom  Pravila igre. Za moderan zvuk i vrhunsku glazbenu produkciju zaslužan je mladi producent  Ivan Zečić.


Protekla godina za Pravila igre je bila izuzetno uspješna. Njihov prethodni singl “Samo zbog nje” nagrađen je glazbenom nagradom publike – Cesarica. Također, dodijeljena im je i nagrada Top.HR Music Awards za grupu godine.
Pjesma „Usne od šećera“ prvo je glazbeno predstavljanje grupe u ovoj godini. Njihovi obožavatelji na društvenim mrežama ne skrivaju uzbuđenje. Dečki iz  Pravila Igre i ovom prilikom potvrđuju zašto su jedan od najomiljenijih pop bendova u Hrvatskoj, ali i šire.


Aktualna pandemija utjecala je na čitav svijet, pa je tako i nama pomrsila planove. Svjesni smo da je ostanak doma mnogima teško pao. Odlučili smo stoga napraviti ono najbolje što možemo i promijeniti svoje planove onako kako najbolje znamo. Upravo zato, želimo predstaviti pjesmu s kojom se mi osjećamo optimistično i dobro. To veselje i nadu želimo prenijeti svim slušateljima. Neka vas pjesma podsjeti na najljepše trenutke, jer sve će ovo uskoro proći. Jedva čekamo da ponovo krenemo sa koncertima i razveselimo našu vjernu publiku!“ – rekli su nam dečki iz Pravila igre.
Pjesmu objavljuje Gema produkcija, a uskoro će dobiti i zanimljiv videospot.

Također provjerite

Nastavlja se povoljna epidemiološka situacija u Ličko-senjskoj županiji

U današnjem dnevnom izvješću Stožera civilne zaštite Ličko- senjske županije stoji kako i dalje nema …