PEĆINSKI PARK GRABOVAČA IZ PERUŠIĆA U SRIJEDU 13. SVIBNJA OTVARA SVOJA VRATA ZA POSJETITELJE

PERUŠIĆ – Pećinski park Grabovača otvara svoja vrata za posjetitelje u srijedu, 13. svibnja ove godine uz obavezno pridržavanje propisanih mjera zaštite Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. S obzirom na situaciju oko koronavirusa, park će biti moguće posjetiti po promotivnim cijenama. Za odrasle osobe ulaznica iznosi 35 kuna, a za djecu 28 kuna. Ravnateljica Jelena Milković naglašava:

  • S obzirom da smo mi mali park i nemamo pretjerani broj posjetitelja dnevno, maske i rukavice prilikom posjeta špilji Samograd nisu potrebne, ali u suvenirnici dok kupujete ulaznice bilo bi poželjno imati i jedno i drugo. Također, na ulazu će biti sredstva za dezinfekciju ruku, te sve ostalo što je potrebno sukladno preporukama Hrvatskog zavoda.

Radno vrijeme parka u svibnju je od 9 do 17 sati od srijede do nedjelje. Zainteresirani će moći posjetiti špilju Samograd, prošetati poučnim stazama, koristiti dječja igrališta, Panov labirint, te uživati u pogledu s Vidikovca na Stari grad i crkvu Sv. Križa. Sve posjetitelje željne aktivnog odmora čeka 240 km biciklističkih staza na području Općine Perušić.

 

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content