NAJVEĆA KONCENTRACIJA ALKOHOLA PRILIKOM KONTROLE VOZAČA IZMJERENA JE U PETAK U 19:50 SATI U VAGANCU KOD 31-GODIŠNJEG HRVATSKOG DRŽAVLJANINA (3,79 G/KG).

Iz najnovijeg policijskog izvješća doznajemo kako su tijekom proteklog vikenda odnosno od 15. do 18. svibnja ove godine na području PU ličko – senjske provedene preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je 25 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 15 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, po 4 prekršaja vožnje pod utjecajem droge, isteka važenja prometne dozvole i vožnje prije stjecanja prava na upravljanje, te 1 prekršaj upravljanja tehnički neispravnim vozilom. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak u 19:50 sati u Vagancu kod 31-godišnjeg hrvatskog državljanina (3,79 g/kg). Također, jučer je građanin s područja grada Gospića dragovoljno je predao 343 komada streljiva kalibar 7,62×39 mm. Predano streljivo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko – senjske je izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

  • I ovom prilikom pozivamo građane da nam se pridruže u akciji „Manje oružja – manje tragedija“ kojom je bez ikakvih sankcija omogućena dragovoljna predaja ilegalnih ubojitih sredstava i oružja. Zahvaljujemo se svim građanima koji su do sada prepoznali značaj ove akcije i vratili oružje, te građanima koji po pronalasku minsko – eksplozivnih sredstava odmah izvijeste policiju, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer, kako bi svima osigurali sigurniju i sretniju budućnost. – poručuju između ostaloga iz Policijske uprave ličko – senjske

Foto: Policijska uprava ličko – senjska

 

 

 

Također provjerite

U POU “dr. Ante Starčević” predstava “A odakle ste vi gospođo”

„A odakle ste vi gospođo“ naziv je predstave koja će se prikazati u  Pučkom otvorenom …

X
Skip to content