Lady Gaga objavila novi singl „Rain On Me“ na kojem joj se pridružila Ariana Grande!

Nezaustavljiva Lady Gaga nastavlja oduševljavati novim pjesmama. Nakon što je odlično prihvaćenim singlom „Stupid Love“ osvojila glazbene ljestvice i otkrila dio onoga što nas čeka na njenom novom albumu „Chromatica“, koji će biti objavljen 29. svbinja, pjevačica je objavila pjesmu „Rain On Me“. Riječ je o suradnji s megapopularnom Arianom Grande, koja je popraćena i briljantnim videospotom.

Nakon što je u veljači singlom “Stupid Love” ponovno osvojila glazbene ljestvice i najavila povratak dance-pop korijenima, Lady Gaga nam otkriva još jedan dio onoga što nas čeka na njenom šestom studijskom albumu “Chromatica”. Konceptualni audiovizualni niz kojim je najavila novo poglavlje u karijeri multitalentirana pjevačica nastavlja pjesmom “Rain On Me”, na kojoj joj se pridružila Ariana Grande. Glazbenice su suradnju potvrdile na društvenim mrežama fotografijama koje prate estetiku videospota singla “Stupid Love”.

 Brojni obožavatelji Lady Gage s nestrpljenjem čekaju njeno novo studijsko izdanje “Chromatica”. Pjevačica je posljednji album “Joanne” objavila 2016. godine, a nakon što je zbog globalne COVID-19 pandemije potvrdila da album neće biti objavljen 10. travnja, kako je prethodno najavila, otkrila je da će “Chromatica” svjetlo dana ugledati 29. svibnja.

 Slavna je glazbenica nedavno sudjelovala u organiziranju humanitarnog online koncerta One World: Together At Home, u kojem je sudjelovalo skoro 80 imena među kojima su se našli Billie Eilish, Paul McCartney i The Rolling Stones. Događaj je prikupio skoro 128 milijuna dolara, a prihodi su donirani u svrhu borbe protiv koronavirusa.

IZVOR: UNIVERSAL MUSIC HRVATSKA

Također provjerite

IZLOŽBA LIKOVNIH RADOVA: “ZIR U PJESMAMA I SLICI”

Samostalna narodna knjižnica Gospić u suradnji sa OŠ “Milan Sekulić” iz Lovinca organizirala je izložbu …

X
Skip to content