JAWNY – sinteza indie-pop zaigranosti i funk šarma

Nova indie-pop senzacija JAWNY posjeduje zaigran i uvjerljiv pristup kreiranju šarmantne glazbe koja uvjerljivo spaja zvukove različitih žanrova, s naglaskom na upečatljiv groove. Američki kantautor već se predstavio singlovima „Honeypie“ i „4Tounce“, a sve više pažnje privlači novom pjesmom „Anything You Want“. Riječ je o iznimno plesnoj ljubavnoj pjesmi kojom JAWNY potvrđuje talent za kreiranje zaraznih pop hitova.  Hrvatska publika pjesmu može slušati u radijskom eteru.

Ovaj glazbenik, koji je donedavno glazbu objavljivao kao Johhny Utah, ističe se i svojim vizualnim izričajem – njegov spot za pjesmu „Honeypie“ do danas je skupio više od 8 milijuna pregleda i osigurao mu status jednog od afirmiranih novih imena u indie krugovima:

JAWNY, pravog imena Jacob Sullenger, glazbu je počeo kreirati već s 13 godina. Tada je u programu FruityLoops naučio raditi svoje prve beatove, zahvaljujući kojima je privukao počeo privlačiti pažnju među glazbenicima i drugim kantautorima. Ovaj samouki producent svoju glazbu opisuje kao spoj funk, soul i R&B žanrova, a u pjesme koje stvara redovito uklapa i dozu humora. Jacob autorski materijal stvara i snima u kućnom studiju, a čitav proces opisuje kao „kaotičan i nepredvidljiv“.

IZVOR: UNIVERSAL MUSIC HRVATSKA

Također provjerite

USKORO: IZLOŽBA INTERAKTIVNE DIDAKTIČKE SLIKOVNICE “LIČKO DITE” U SNK GOSPIĆ

Drugog dana mjeseca travnja obilježava se Međunarodni dan dječje knjige, a tim povodom u Samostalnoj …

X
Skip to content