Woodkid predstavio novi singl “Goliath”!

Prije sedam godina smo slušali njegov hvaljeni debitantski album “The Golden Age”, a napokon je predstavio još nove glazbe. On je Woodkid, a sada se vratio na scenu u velikom stilu sa svojim novim singlom “Goliath”. 

Iako je Woodkidov album “The Golden Age” bio prvijenac, s njim je ostvario odlične rezultate: 800 tisuća prodanih primjeraka, platinasta naklada u Francuskoj i Njemačkoj te dvije nominacije za nagradu Grammy. Novi singl “Goliath” daje nam naslutiti u kojem smjeru se Woodkid odlučio razviti svojim glazbenim stvaralaštvom.

“Ova pjesma govori o toksičnosti. Govori o svim industrijskim strojevima koji predstavljaju moj strah i dvosmislenu privlačnost prema ljudskom ludilu. Predstavljam vam svijet koji sam sagradio oko Golijata, svijet u kojem dominirani mogu poraziti nepobjedivog giganta.” Za singl “Goliath” predstavljen je i videospot.

Woodkid, pravog imena Yoann Lemoine, je novom pjesmom najavio i predstavljanje novog studijskog albuma. Osim što se bavi glazbom, Woodkid je poznat i po izradi videospotova. Surađivao je s mnogim glazbenicima kao što su Katy Perry, Taylor Swift, Lana Del Rey i mnogi drugi. Osvojio je i mnoge nagrade za režiju, a među njima su i nagrada BRIT, kao i nekoliko nagradi na festivalu oglašavanja u Cannesu (Cannes Lions).

IZVOR: UNIVERSAL MUSIC HRVATSKA

Također provjerite

Obavijest o planiranom prekidu na području grada Gospića.

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše …

X
Skip to content