Prijave za virtualnu “Malu školu poduzetništva za žene” još danas i sutra

Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju novi ciklus edukacija o poduzetništvu za žene pod nazivom:  MALA ŠKOLA PODUZETNIŠTVA ZA ŽENE – početni modul.

Ovaj ciklus trebao se održati u Zadru, ali zbog trenutne situacije i pandemije uzrokovane koronavirusom, ciklus od 4 radionice održat će se virtualno putem aplikacije Zoom srijedom od 6. do 27. svibnja 2020. Ciklus je namijenjen i sadašnjim, ali i budućim poduzetnicama kako bi im se omogućila nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Neke će tek krenuti u poduzetništvo i dat će se pregled svega što je potrebno za tako velik korak. Druge su već vlasnice tvrtki i žele usvojiti neka nova znanja i vještine koja se mogu međusobno podijeliti. Predavačice su u poduzetništvu već duži niz godina, pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto. Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskoga poduzetništva. S obzirom na to da se početni modul trebao održati u Zadru, prednost će imati sve dosad prijavljene za početni modul u Zadru i sve žene koje su otvorile tvrtku ili obrt u posljednje tri godine ili koje tek planiraju otvoriti tvrtku ili obrt.

Maksimalan broj sudionica je 30. Ciklus edukacija je besplatan. Prijaviti se možete još danas i sutra ispunjavanjem online obrasca koji možete pronaći na službenoj stranici Hrvatske gospodarske komore.

Izvor/foto. hgk.hr

Također provjerite

Nastavlja se povoljna epidemiološka situacija u Ličko-senjskoj županiji

U današnjem dnevnom izvješću Stožera civilne zaštite Ličko- senjske županije stoji kako i dalje nema …