Općina Perušić sufinancirala nabavu vozila za patronažu i zdravstvenu njegu

PERUŠIĆ- Općina Perušić sufinancirala je kupnju vozila za potrebu patronaže i zdravstvene njege u kući. Ravnateljica Doma zdravlja Gospić Dubravka Jakšetić kaže da se zahvaljujući ovoj donaciji olakšava dostupnost zdravstvene skrbi žiteljima općine Perušić:- „znamo da je Perušić ogromno područje koje se proteže na 380 kilometara kvadratnih. Uglavnom tu žive samačka i starija stanovništva i to je hvale vrijedna donacija koja najviše pomaže ljudima kojima je neophodna zdravstvena skrb na terenu“- govori nam Jakšetić.

Donacija općine vrijedna je 20,000 kuna. No to nije sve. Naime Općina je osigurala i opremila stan za doktora koji se nakon dugo vremena javio na raspisani natječaj za rad u ambulanti obiteljske donacije u Perušiću. „Vrijednost te donacije je više pod 20,000 kuna tako da je ukupna donacija ove Općine  blizu 50,000 kuna“- pojašnjava ona.

Ostatak sredstava nadodala je spomenuta zdravstvena ustanova, Dom zdravlja Gospić, vozilo je namjenjeno za zdravstvenu njegu i patronažu, odnosno djelatnosti koje pružaju skrb stanovnicima općine Perušić.

Također provjerite

“Mirisi i okusi geografskih otkrića”, slikovnica nastala na Odjelu za nastavničke studije u Gospiću

GOSPIĆ- U organizaciji gospićkog Odjela za nastavničke studije, a u sklopu obilježavanja Dana Sveučilišta u …

X
Skip to content