JURICA PAĐEN & AERODROM NAJAVLJUJU KONCERT U GOSPIĆU, 18. SRPNJA OVE GODINE

Iako su zasluženo status rock – velikana potvrdili još 80- tih godina prošloga stoljeća,  Jurica Pađen i grupa Aerodrom nisu prestali raditi hitove koji su se bez obzira na promjene glazbenih trendova uvijek nalazili u samom vrhu regionalnih top ljestvica, ističući se već provjerenom glazbenom kvalitetom i prepoznatljivošću. Ovaj kultni sastav objavo je novi nosač zvuka pod nazivom “Dnevni rituali”. Osim što na albumu pjeva i svira gitaru te usnu harmoniku, Pađen je autor svih 13 pjesama, a potpisuje i produkciju uz Hrvoja Prskala i Marija Domazeta. Gostujući u programu radio Gospića i promovirajući najnoviji singl „Vozi, Mademoiselle“,  Jurica Pađen kazao je da ima situacija kad pjesma bude gotova, ali u zadnjem trenutnu se napravi potpuna preinaka iste zbog toga što on nije zadovoljan s prvotnim tekstom:

  • Mi radimo dok nismo skroz zadovoljni s pjesmom, jer nemamo nikakvih ugovornih obaveza da moramo izaći s albumom. Znači, izdajemo album kad mi mislimo da treba, a ne kad zahtjeva diskograf. Dakle, tokom karijere uspjeli smo izboriti punu slobodu da si možemo priuštiti da nas zabavlja to što radimo, da volimo to što radimo i da izdajemo albume kad mislimo da su zaslužili da se izdaju. – dodaje Pađen kroz ugodni radijski razgovor.

Također, iskoristio je priliku za najavu koncerta grupe Aerodrom u Gospiću, 18. srpnja ove godine i to na već tradicionalnom gospićkom GROCKS – u, ukoliko se stabilizira zdravstvena situacija po pitanju pandemije koronavirusa.

  • Ja se nadam da ćemo odsvirati koncert u Gospiću i da će do onda već pandemija biti završena priča. Stvarno smo zaslužili da predahnemo i krenemo i kao narod i kao svijet prema naprijed i da vratimo stvari u normalu. Sve vas pozdravljam i vidimo se 18.07. !!! – najavljuje Jurica Pađen sa svojim Aerodromom.

Ne preostaje nam ništa drugo nego željno iščekivati glazbeni događaj godine u našem Gospiću, a to je svakako GROCKS, koji nam je nakon cijele ove situacije i karantene potreban za neko novo i bolje sutra uz opuštanje i uživanje u svevremenim rock hitovima.

 

Foto: Facebook Jurica Pađen & Aerodrom

 

 

Također provjerite

USKORO: IZLOŽBA INTERAKTIVNE DIDAKTIČKE SLIKOVNICE “LIČKO DITE” U SNK GOSPIĆ

Drugog dana mjeseca travnja obilježava se Međunarodni dan dječje knjige, a tim povodom u Samostalnoj …

X
Skip to content