EDUKACIJA DJECE I MLADIH NE PRESTAJE!

U uvjetima u kojima trenutno živimo i radimo svi teško uspijevamo provoditi aktivnosti koje smo planirali, pogotovo na one uobičajene načine. Kada je ljudsko zdravlje ugroženo socijalnim kontaktima potrebno je pronaći nove načine kako bi se neki poslovi ipak odradili. Edukacija je, na sreću, dio posla koji možemo odraditi „na daljinu“ zahvaljujući dostupnim tehnologijama.

Zbog toga smo u dogovoru s našim dugogodišnjim suradnicima, Osnovnom školom Plitvička Jezera, pripremili videolekciju za potrebe provedbe nastave na daljinu učenika predmetne nastave. Videolekcija pod nazivom “Obilježimo zajedno Svjetski dan voda” ustupljena je i svim ostalim zainteresiranim osnovnim školama u Republici Hrvatskoj putem nastavničkih grupa na društvenim mrežama.

Povratne informacije koje smo dobili su više nego pozitivne; do sada je edukativni materijal preuzelo i koristilo više od 60 profesora iz cijele Republike Hrvatske kao online radni materijal za učenike. Teško je procijeniti točan broj djece koja su ovim putem dobila informacije o Nacionalnom parku Plitvička jezera i važnosti zaštite i očuvanja voda, ali nas veseli činjenica da smo, u trenutnoj situaciji, na ovaj način pridonijeli edukaciji djece i mladih i time nastavili uspješnu suradnju koju smo do sada imali s osnovnim školama.

IZVOR/FOTO: np-plitvicka-jezera.hr

Također provjerite

Obavijest o planiranom prekidu na području naselja: Konjsko Brdo, Ivčević Kosa i Bukovac Perušićki.

Obavještavamo Vas da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom …

X
Skip to content