Brianna Cash – profinjen preplet R&B, soul i hip-hop glazbe

 Nakon što je njen talent otkrio producent Andrew „Pop“ Wansel (Rihanna, Ariana Grande, Nicki Minaj), Brianna Cash u punom je sjaju predstavila singl „Numb“, kojim se dokazala kao sofisticirana i strastvena glazbenica s prirodnim talentom. Hrvatska publika pjesmu može slušati u radijskom eteru te na digitalnim glazbenim servisima:

https://svjezasrijeda.lnk.to/NumbBC

„Brianna i ja smo bili dobri prijatelji i prije nego smo zajedno ušli u studio, zbog toga je čitav kreativan proces bio potpuno spontan i očekivan. Stvaranje glazbe s njom sasvim je opušteno iskustvo ispunjeno smijehom i dobrim šalama. ‘Numb’ je doista posebna pjesma, a Brianna ju je svojim glasom učinila još boljom“, otkrio je Wansel.

Na singlu „Numb“ surađivao je i popularni kanadski glazbenik Tory Lanez („Say It“, „Who Needs Love“), a za pjesmu je snimljen i službeni videospot.

Ova 27-godišnja Amerikanka glazbi se aktivno posvetila nakon što se pridružila crkvenom zboru te je s 15 godina počela pisati pjesme. Inspiraciju je pronalazila u glazbenicima kao što su Stevie Wonder i Lauryn Hill, koja ju je nadahnula da nauči svirati gitaru. Kao što je pokazala pjesmom „Handsome“, koju je napisala nakon gubitka voljene osobe, Cash umjetničkom stvaranju pristupa otvoreno i potpuno iskreno. „Želim da moj prvi album bude pravi klasik. Publika se uvijek rado vraća na debitantska izdanja omiljenih glazbenika, želim da se i u mojem slučaju to dogodi. Moram si zadati visoke ciljeve“, otkrila je pjevačica.

IZVOR: Universal Music Hrvatska

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content