Ako situacija koronavirusa dozvoli Teška industrija garantira dobar provod na Grocks-u 2020.

U ovo vrijeme kada se svi moramo pridržavati mjera kako bi spriječili širenje koronavirusa i kada su sva kulturna, glazbena, sportska i mnoga druga događanja odgođena, ni glazbenici ne mogu ostvarivati svoje planove na način na koji su to mogli početkom godine. Tako je i bend Teška industrija na neko vrijeme prolongirao svoje nastupe i druženja. Ivica Propadalo je za Radio Gospić otkrio kako članovi benda provode ove dane pandemije koronavirusa te kako se nose s izolacijom.

„ Kao i svi drugi, pridržavamo se svega što je struka preporučila. Nismo se vidjeli skoro mjesec i pol dana, čujemo se telefonski. Imali smo sreću da smo promovirali novi singl – Novo je jutro, pa je i on na jedan način aktualan. Sjedimo kod kuće,  malo vježbamo, čujemo se, ja pošto sam slikar i slikam i izložbu sam bio priredio. Tu i tamo se javimo na televiziji i medijima damo izjave kao i ovo s vama.“

Novo je jutro, aktualni singl Teške industrije premijerno je izveden na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, dobio je i video spot. Angažirajući poznatog splitskog redatelja spotova, Žaru Batinovića, članovi Teške industrije nisu ni zamišljali da bi kadrovi njihovog spota mogli na neki način ocrtavati današnju stvarnost.

-„ Pjesma je bila na Zagrebačkom festivalu, optimistična je pjesma. Odlučili smo napraviti spot s našim prijateljem Žaretom Batinovićem iz Splita i krenuli smo koncem godine spot raditi. Međutim, odužilo se to i poslao nam ga je početkom trećeg mjeseca. Spot je deprimantan, zemljotresi, stvari padaju, ruše se zgrade i ja sam rekao : Žare što je ovo? Pa pjesma je vesela i vedra. No Žare se nije dao smesti i ja sam odlučio da ne ide spot. Međutim, kad se desio potres u Zagrebu, pregledao sam ponovno spot i stvarno spot kao da je rađen nakon svega toga. Tako da smo ga ipak pustili.“

U novom singlu, ali i svim ostalim hitovima Teške industrije gospićani  bi trebali uživati uskoro, već ovog ljetu u sklopu Grocks-a, a Ivica Propadalo je  obećao odličnu zabavu.

-„ Mi smo bend koji napravi zabavu, veselje, jednu veselicu gdje se zaista  publika opusti i gdje s nama zapjeva.“

 

 

FOTO: www.facebook.com/teska.industrija

 

 

 

Također provjerite

“Pčelice” traže volontere

U redakciju Radio Gospića stiglo je priopćenje Udruge roditelja djece s teškoćama u razvoju “Pčelice” …

X
Skip to content