Priopćenje gradonačelnika Karla Starčevića

Poštovani sugrađani,

u ovo iznimno teško vrijeme, vrijeme prepuno nenadanih okolnosti i izazova koji su pred nas stavljeni, apeliram na sve vas dragi sugrađani, ne samo Gospićani, nego i svi Hrvati i Hrvatice, a poglavito vi koji se nalazite ovih dana na području našeg grada – pridržavajte se uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Iako nam se čini da je sve protiv nas i da nam je i majka priroda okrenula leđa, vjerujem da će ovo sve uskoro biti iza nas. Ipak, najviše učiniti možemo mi sami. Još jednom, sve vas molim ostanite u svojim domovima! Ne okupljajte se, u trgovine, ljekarne i na druga mjesta koja još rade da bi ipak bili opskrbljeni svime što nam je potrebno, odlazite samo kad je to nužno. Ne izlažite se socijalnim kontaktima, jer je socijalni kontakt jedini način prenošenja virusa.

Čvrsto vjerujem da ćemo samo zajedništvom, složnošću, odgovornošću i disciplinom te poštivanjem sebe i drugih izići iz ove velike krize. Preporuke Gradskog stožera civilne zaštite svakako su ograničenje kretanja, zadržavanje u domovima, pridržavanje pravila higijene te u ovom trenutku apsolutna disciplina. Ne dozvolite da se zbog neodgovornog postupanja dovedemo u situaciju goru nego što je to sada. Slušajte struku i vlastitu savjest!

S poštovanjem,

Gradonačelnik Karlo Starčević sa suradnicima

Također provjerite

U Cerovačkim špiljama Uskrsni špiljotrag

Javna ustanova Park prirode Velebit i ove godine organizira Uskrsni špiljotrag u Cerovačkim špiljama. Događanje …

X
Skip to content