#ostanidoma jer Dubioza Kolektiv najavljuje Quarantine Show

Proteklih dana Hrvatska je u karanteni, ugroza prijeti sa svih strana; od Korona virusa pa do jučerašnjeg jakog potresa koji je zadesio glavni grad Hrvatske.

S obzirom da članovi benda Dubioza Kolektiva žive u 3 različite države, 5 različitih gradova i sedam različitih lokacija tražili su rješenje kako da u novonastaloj situaciji ipak sviraju i na taj način svojim fanovina bar na kratko skrenu misli od svega lošeg što je pogodilo cijelu Europu.

U pokušaju da nađemo način kako da prekratimo duge dane u samoizolaciji i učinimo ih zanimljivijim i sebi i drugima odlučili smo da kreiramo Dubioza Kolektiv Quarantine Show. Svaki od članova benda će svirati iz svoje kuće

Odlučili smo da svakog ponedjeljka od 20:30 sviramo po jedan set u trajanju od 20 minuta. Glasno i energično, baš onako kako su ljudi navikli od nas!

Pozivamo vas da nam se pridružite! Ako već ne možemo doći u vaš grad da vam sviramo – doći ćemo na vaša računala, tablete i mobilne telefone. Odvrnite svoje zvučnike do kraja, plešite, skačite i pjevajte s nama. Ako se susjedi budu bunili –  pošaljite im link i pozovite ih da se pridruže.” – poručuje vam Dubioza Kolektiv

Quarantine Show možete gledati na našem linku : RGS Live – TV

Također provjerite

“Mirisi i okusi geografskih otkrića”, slikovnica nastala na Odjelu za nastavničke studije u Gospiću

GOSPIĆ- U organizaciji gospićkog Odjela za nastavničke studije, a u sklopu obilježavanja Dana Sveučilišta u …

X
Skip to content