Obavijest stambena pričuva plakati ck

Od jučer, 25.3.2020.g.djelatnici naše tvrtke , u dogovoru s Crvenim križem, postavljaju informativne plakate s uputama za siguran način obilaska starijih i nemoćnih osoba, na ulaznim prostorima svih stambenih zgrada. Ukupno će se postaviti 300 plakata u 47 stambenih zgrada na Ličkom Osiku i 75 u Gospiću, koje se nalaze u sustavu stambene pričuve. Također, na svim ulaznim vratima postavljene su naljepnice s telefonskim brojem 112 DUZS-a.

U slučaju potrebe  dezinfekcije stubišnih ili drugih prostora stambenih zgrada  osigurali smo sva potrebna sredstva te smo spremni u svakom trenutku izvršiti dezinfekciju prema odluci epidemiološke službe.

Sustav stambene pričuve u potpunosti funkcionira, sve dežurne službe su na raspolaganju stanarima te obavljaju hitne radove za uklanjanje eventualnih kvarova ili održavanja sustava ( dimnjačarska služba, vodoinstalateri i električari).

U skladu s preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite molimo stanare da nam kvarove prijavljuju telefonski, na broj 053 572-303, GSM: 095 802 7625- Josip Krmpotić.

Ostanimo u svojim stanovima, čuvajmo jedni druge.

 

S poštovanjem,

Direktor Milan Mataija

IZVOR/FOTO: komunalac-gospic.hr

Također provjerite

U ponedjeljak neće biti struje u Lipovskoj ulici u Gospiću

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše …