https://www.youtube.com/watch?v=nAnGTGUt6rE&feature=youtu.be

IVANA RADOVNIKOVIĆ PREDSTAVLJA SINGL I SPOT “PAMTIŠ LI”

Poznata hrvatska pjevačica, odnedavno i kantautorica, Ivana Radovniković predstavlja svoj novi singl imena “Pamtiš li“. Riječ je o punokrvnoj pop pjesmi koja će vas zasigurno osvojiti svojom melodioznošću, ali i potaknuti na prisjećanje na neke slatke, prošle, životne trenutake. Naime pjesma govori o prvim ljubavima, sjećanjima na “dane nevinosti” kada smo dječjom naivnošću i cijelim srcem jednostavno se vezali uz ljude, mjesta i trenutke. Voljeli bez razmišljanja, sanjarili o dragim licima, veselili se slučajnim, izmjenjenim pogledima. Nostalgična nota koja se prirodno spaja sa slavljenjem ljubavi, dominira atmosferom skladbe za koju ne sumnjamo da će osvojiti radijske ljestvice slušanosti i ostati zapamćena kao “feel good” pjesma. “Pamtiš li svoju prvu ljubav? Onu koja ti i danas izmami osmijeh na lice jer te podsjeća na verziju tebe koja još nije poznavala slomljeno srce, bezbrižnu i neponovljivu..”, komentira autorica pjesme. 

Ivana Radovniković se nedavno vratila u medijski prostor nakon kraće pauze. Prisutna je na našoj glazbenoj sceni već dugi niz godina, a svoju glazbenu karijeru službeno je počela kada je imala samo 17 godina.Otkako je snimila svoj prvi album, marljivo je radila na svojoj glazbenoj karijeri ispunjenoj koncertnim nastupima i brojnim singlovima, pri tome uvijek vodeći brigu o kvaliteti, ne podilazeći nikome, što je na kraju krajeva odobrila i publika, ali i struka. Nakon snimljenog petog albuma, 2015. godine odlučila je uzeti pauzu od nastupa i snimanja te se posvetiti nekim drugim interesima i segmentima života koji su joj bili važni, a to je majčinstvo, koje ju je obogatilo s dvoje predivne djece.

Novi singl “Pamtiš li” , koji Ivana predstavlja javnosti, donosi sa sobom i videospot. Zanimljivi dokumentaristički uradak upotpunili su Ivani bliski ljudi koji se prisjećaju svojih prvih ljubavnih fascinacija. Naime, držeći papire u rukama na kojima su imena njihovih prvih simpatija, oni sa svima nama dijele svoje prve ljubavne priče. Svi, od najmlađih do najstarijih, rado su pristali sudjelovati i podijeliti svoje sjećanje na prvu ljubav te su time pjesmu učinili stvarnom, a istovremeno slatkom i nostalgičnom. U spotu sudjeluju Ivanina obitelj i prijatelji iz najranijeg djetinjstva, a jedna od njih je i nagrađivana glumica Tihana Lazović. Pojavljuje se i dio zbora “Zagrepčanke i dečki”, vokalno-instrumentalni sastav “Amorose”, voditeljica Josipa Rupić, menađerica Lida Hamar iz Hamar Media agencije i drugi. “Hvala od srca svima u spotu koji su posudili na trenutak svoje uspomene i prisjetili se nekih imena koja će za njih uvijek ostati u najljepšem sjećanju.”, zahvaljuje se i ovim putem Ivana.

Spot je snimao Krešimir Čižmek u Sound Station Studiju u Zagrebu. U stvaranju pjesme sudjelovali su Ivan Škunca kao aranžer i gitarist, Filip Gjud na klaviru, Marko Klarić na bubnju, Dario Sabo na basu te Iva Smojver, Mateja Bunčić i Martina Pustićki kao prateći vokali.

Također provjerite

USKORO: 4. Smotra dječjeg izvornog folklora Otočac 2024.

Gacko pučko otvoreno učilište Otočac organizira 4. Smotru dječjeg izvornog folklora koja će se održati 20. travnja …

X
Skip to content