HR Top 40: Marin Jurić-Čivro sa singlom “Naivno” na #22 u prvom tjednu ulaska na listu!

Drage kolegice i dragi kolege,
ovim putem vas želimo obavijestiti kako se Marin Jurić-Čivro s novim singlom “Naivno” smjestio na HR Top 40 listu, službenu listu radijskog emitiranja domaće glazbe te vam svima zahvaljujemo na podršci!

Singl se u svom prvom tjednu boravka na listi nalazi na #22, a čitavu listu možete pronaći na linku:
http://www.top-lista.hr/www/hrtop40-10-tjedan-2020-02-03-2020-08-03-2020/

Hvala još jednom!Sudjelovanjem na ovogodišnjem izdanju Dore 2020, Marin Jurić-Čivro predstavio je svoj novi singl – svjetlo dana ugledala je pjesma „Naivno“, koja je od danas publici dostupna u radijskom eteru te putem digitalnih glazbenih platformi:

Nakon što je godinu započeo objavom pjesme „Zima“, hvaljenog dueta s Ninom Kraljić i 2. mjestom na 67. Zagrebačkom festivalu, Marin Jurić-Čivro nastavlja publici predstavljati svoj novi studijski materijal. Novu pjesmu „Naivno“ premijerno je predstavio na ovogodišnjem izdanju Dore 2020 – Izboru hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije.

 „Naivno je moderna mid-tempo electro/rock/funk pjesma, tekstom u kojem će se puno njih prepoznati. Marin je odradio izvrstan posao u vokalnoj izvedbi, a Beton Music tim je sastavio pjesmu te sam uživao u njenoj produkciji i mixu!“ otkriva Marko Matijević Sekul, producent s kojim Marin aktivno surađuje od 2017. godine te im je ovo peti zajednički singl! Uz spomenutog Sekula, pjesmu autorski potpisuju i Boris Kolarić te Maja Kolarić.

 Svoje dojmove o novom singlu otkrio je i njen nositelj – Marin Jurić-Čivro: „Meni je „Naivno“ super stvar, priča svoju priču. Fuzija je više žanrova, i to mi se sviđa! Hvala ekipi koja je stvorila pjesmu, na toj poslastici!“

 Marinovu izvedbu pjesme „Naivno“ na Dori 2020 pratilo je i kreativno rješenje – video-zid ispunjen animacijama i vizualima za koje su zaslužni studiji Visualia i UnderToon!

 Za pjesmu „Naivno“ uskoro će biti predstavljen i prateći videospot, a do tada je dostupna za slušanje putem radijskog etera te na digitalnim glazbenim platformama 

Također provjerite

HAUSER solo na Brijunima!

HAUSER je objavio novi spot za skladbu „“The Lonely Shepherd” (from Kill Bill with London …