HR Top 40: Marin Jurić-Čivro sa singlom “Naivno” na #22 u prvom tjednu ulaska na listu!

Drage kolegice i dragi kolege,
ovim putem vas želimo obavijestiti kako se Marin Jurić-Čivro s novim singlom “Naivno” smjestio na HR Top 40 listu, službenu listu radijskog emitiranja domaće glazbe te vam svima zahvaljujemo na podršci!

Singl se u svom prvom tjednu boravka na listi nalazi na #22, a čitavu listu možete pronaći na linku:
http://www.top-lista.hr/www/hrtop40-10-tjedan-2020-02-03-2020-08-03-2020/

Hvala još jednom!Sudjelovanjem na ovogodišnjem izdanju Dore 2020, Marin Jurić-Čivro predstavio je svoj novi singl – svjetlo dana ugledala je pjesma „Naivno“, koja je od danas publici dostupna u radijskom eteru te putem digitalnih glazbenih platformi:

Nakon što je godinu započeo objavom pjesme „Zima“, hvaljenog dueta s Ninom Kraljić i 2. mjestom na 67. Zagrebačkom festivalu, Marin Jurić-Čivro nastavlja publici predstavljati svoj novi studijski materijal. Novu pjesmu „Naivno“ premijerno je predstavio na ovogodišnjem izdanju Dore 2020 – Izboru hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije.

 „Naivno je moderna mid-tempo electro/rock/funk pjesma, tekstom u kojem će se puno njih prepoznati. Marin je odradio izvrstan posao u vokalnoj izvedbi, a Beton Music tim je sastavio pjesmu te sam uživao u njenoj produkciji i mixu!“ otkriva Marko Matijević Sekul, producent s kojim Marin aktivno surađuje od 2017. godine te im je ovo peti zajednički singl! Uz spomenutog Sekula, pjesmu autorski potpisuju i Boris Kolarić te Maja Kolarić.

 Svoje dojmove o novom singlu otkrio je i njen nositelj – Marin Jurić-Čivro: „Meni je „Naivno“ super stvar, priča svoju priču. Fuzija je više žanrova, i to mi se sviđa! Hvala ekipi koja je stvorila pjesmu, na toj poslastici!“

 Marinovu izvedbu pjesme „Naivno“ na Dori 2020 pratilo je i kreativno rješenje – video-zid ispunjen animacijama i vizualima za koje su zaslužni studiji Visualia i UnderToon!

 Za pjesmu „Naivno“ uskoro će biti predstavljen i prateći videospot, a do tada je dostupna za slušanje putem radijskog etera te na digitalnim glazbenim platformama 

Također provjerite

USKORO: 4. Smotra dječjeg izvornog folklora Otočac 2024.

Gacko pučko otvoreno učilište Otočac organizira 4. Smotru dječjeg izvornog folklora koja će se održati 20. travnja …

X
Skip to content