GRUPA GEA PRVIM AUTORSKIM ALBUMOM PRIZIVA SUNCE NAKON KIŠE

„Još te mogu iznenaditi“ naziv je prvog studijskog albuma grupe GEA na kojem je, uz naslovni hit, još 10 pjesama koje su s odličnim uspjehom prošle provjeru publike i radijskih urednika. Album objavljen pod okriljem Croatia Recordsa rezultat je višegodišnjeg glazbenog djelovanja benda koji ne zna za neradni vikend, a tu kreativnu i neumornu ekipu čine: vokali Igor Drvenkar i Marijana Filipan, gitarist i autor Neno Kos, basist Neven Banfić, klavijaturist Dario Sinjeri te bubnjar Branko Jemrić.

Najavni singl albuma je pjesma „Kiša“ čija vedra melodija i optimističan tekst daju nadu u ovo vrijeme kada pitanja imamo puno, a odgovora malo. Radi se o obradi hita legendarne grupe Crno perje čiji se izvorni tekst prvi put u cijelosti pojavljuje u Geinoj verziji. Autor pjesme Neno Kos napisao je još nekoliko uspješnica s albuma, među njima i duet s Ivanom Marić „Samo poželi“ koji je tjednima bio u vrhu svih radijskih top lista. Sve pjesme s albuma pisali su i producirali eminentni glazbenici: Ante Pecotić, Igor Ivanović, Branimir Mihaljević, Marko Vojvodić, Antonija Šola, Mihael Blum, Bojan Šalamon Shalla, Daniel Galar, Davor Petrović i Igor Drvenkar.

Videospot za pjesmu „Kiša“ snimljen je u režiji Marko Zeljković i Igora Ivanovića, a zanimljiv styling benda osmislio je Ivan Friščić.

Album grupe GEA s hitovima „Još te mogu iznenaditi“, „Samo poželi“, „Kiša“, „Ti si ona koju tražim“, „I to će proći“, „Želim ti“ i drugima, u digitalnom i fizičkom izdanju u prodaji je od 20. ožujka.

 

Također provjerite

Divna Šimatović oduševila gospićku publiku

Gitaristica Divna Šimatović, predavačica  na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku u zvanju asistentice …

Skip to content