Održana redovna Skupština Planinarskog društva Gromovača iz Otočca

OTOČAC- Jučer je u prostorijama Vatrogasnog društva Otočac održana redovna Skupština Planinarskog društva Gromovača iz Otočca koju je predvodio predsjednik društva Goran Bukovac.

Uz 50-ak članova društva, Skupštini su prisustvovali i predstavnici Planinarskog Saveza Ličko – senjske županije. 

Uz Izvješće o radu i financijsko izvješće za 2019. godinu te Plan rada za 2020. godinu na Skupštini je donesena odluka o osnivanju nekoliko sekcija. Tako PD Gromovača sada ima markacističku i gospodarsku sekciju, sekciju društvenih izleta te sekciju planinskog trčanja. 

Na kraju Skupštine dodijeljena su priznanje najzaslužnijim članovima u nekoliko kategorija. Tako je 11 članova dobilo priznanje za sudjelovanje na društvenim izletima i akcijama tijekom 2019. godine. 2 najmlađa člana dobila su priznanje za uspon na Olimp, 1 član je dobio priznanje za obilazak Velebitskog planinarskog puta od Zavižana do Paklenice te je 9 članova dobilo priznanje za  uspješan doprinos razvoju društva.

Ove godine PD Gromovača obilježava svoj 50 rođendan, a osim velike obljetnice društvo  za ovu godinu već ima u planu preko 30 izleta od kojih su najznačajniji osvajanje Velebitskog planinarskog puta (VPP) te pohod na Vidovu goru na otoku Braču.

PD Gromovača

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content