Justin Bieber objavio novi singl „Get Me“

Planetarno popularni Justin Bieber novim singlom “Get Me” nastavlja s predstavljanjem glazbe koja će se naći na njegovom iščekivanom, petom studijskom albumu „Changes“. Nova pjesma jednog od najuspješnijih glazbenika svih vremena uslijedila je nakon singla „Yummy“, koji je predstavljen početkom siječnja. Hrvatska publika „Get Me“može slušati u radijskom eteru.

Pjesma “Get Me” donosi atmosferične R&B elemente iznad kojih se prostiru zavodljivi i senzualni vokali. Justinu se na novom singlu pridružila R&B miljenica, popularna Kehlani („You Should Be Here”, „Gangsta”). Novi će se Justinov singl naći na njegovom petom studijskom albumu „Changes“, koji će svjetlo dana ugledati 14. veljače ove godine.

Justin je početkom godine iščekivanim samostalnim singlom „Yummy“, zaraznim hibridom pop i R&B glazbe, obilježio početak novog poglavlja u karijeri. Pjesma je dobila i prateći videospot, koji je u manje od mjesec dana na YouTubeu skupio više od 130 milijuna pregleda.

Uz novu glazbu, pjevač je obožavateljima predstavio i dokumentarnu seriju “Seasons”, koja će njegovoj publici dati uvid u proteklih nekoliko godina njegovog života. Nizu uzbudljivih vijesti Justin je pridodao i najavu sjevernoameričke turneje, koja počinje u petom mjesecu ove godine.

Popularni je glazbenik posljednji studijski album naziva „Purpose“ objavio 2015. godine. Izdanje su obilježili hitovi „Sorry”, „What Do You Mean?”, „Love Yourself” i „Where Are Ü Now”.

Također provjerite

USKORO: 4. Smotra dječjeg izvornog folklora Otočac 2024.

Gacko pučko otvoreno učilište Otočac organizira 4. Smotru dječjeg izvornog folklora koja će se održati 20. travnja …

X
Skip to content