IZBORNI STOŽER HDZ – ovih KANDIDATA PREDVOĐENIH DR. MIROM KOVAČEM JUČER ODRŽAO PREDIZBORNO DRUŽENJE U GOSPIĆU 

GOSPIĆ – Izborni stožer HDZ-ovih kandidata Opcije za promjene predvođene dr. Mirom Kovačem jučer je održao predizborno druženje u Gospiću. Uz Kovača, članovima su se obratili kandidati za podpredsjednike stranke Davor Ivo Stier, Tomislav Tolušić i Milijan Brkić. Kovač je naglasio kako je HDZ trenutno završio na gubitničkom političkom kolosijeku, izgubljeni su europski i predsjednički izbori i stranka više ovako ne može dalje:

–         Nešto se mora promijeniti. Mi moramo vratiti HDZ narodu. HDZ trenutno nije narodnjačka stranka. On se pretvara u elitističku stranku.

Davor Ivo Stier dodao je kako Opcija za promjene unutar HDZ-a na unutarstranačkim izborima traži unutarnje korekcije kako bi stranka izašla još jača na parlamentarnim izborima:

–         Vrlo je važno da prekinemo jednu politiku sukoba sa ljudima, građanskim inicijativama koje isto tako sebe vide na državotvornoj ili demokršćanskoj politici. Naši glavni suparnici ne smiju biti oni nego SDP i ljevica.

Milijan Brkić zaključio je kako se mora učiniti sve da Hrvatska postane uređena zemlja, te da bude na onim identitetskim pozicijama na kojima smo bili devedesetih godina, a HDZ se mora vratiti svome članstvu uz uvažavanje svakog člana, a jedino tako okupljeni i ujedinjeni mogu očekivati pobjedu na parlamentarnim izborima, poručuje Brkić.

Petar Tomljenović

Također provjerite

Zbog loših vremenskih uvjeta misa povodom svetoga Marka umjesto u Budaku bit će služena u crkvi u Ličkom Osiku

Blagdan je svetoga Marka. Iz župe svetoga Josipa Lički Osik, u čijem sastavu je i …

X
Skip to content