Pearl Jam objavili novi singl „Dance Of The Clairvoyants“!

Nakon što je legendarni sastav na oduševljenje obožavatelja najavio novi studijski album“Gigaton“, Pearl Jam je objavio potpuno novu pjesmu naziva „Dance Of The Clairvoyants“. Novim će studijskim izdanjem sastav obilježiti tri desetljeća postojanja.

Pjesma „Dance Of The Clairvoyants“ prvi je singl s albuma „Gigaton“, čiju produkciju potpisuju Pearl Jam i Josh Evans (Chris Cornell, Soundgarden). Jedanaesti studijski album legendarnog sastava stiže sedam godina nakon Grammyjem nagrađenog albuma „Ligtning Bolt“, a svjetlo dana ugledat će 27. ožujka. Izdanje je do tad dostupno za prednarudžbu:

„Snimanje ovog albuma bilo je dugo putovanje koje su ponekad obilježili mračni i zbunjujući trenuci, ali i situacije u kojima je stvaranje nove glazbe bilo vrlo uzbudljivo. Nastajanje našeg novog izdanja omogućilo mi je da osvijestim kako je ljudima danas potrebna međusobna povezanost“, komentirao je član sastava Mike McCready. 

Osim objave novog albuma, Pearl Jam su najavili i veliku turneju, koja će uključivati i Mađarsku, Nizozemsku, Francusku i Austriju. Svi su datumi turneje dostupni na službenoj web stranici:

https://pearljam.com/tour

Universal Music Hrvatska

Također provjerite

Klapa Puntamika u pravom trenutku predstavlja domoljubnu pjesmu Dva kamena

Klapa Puntamika s ponosom predstavlja novi singl Dva kamena, autora glazbe Denisa Maričića Dende, koji s Lovrom Boticom supotpisuje i stihove. …