OPĆINA KARLOBAG U PROSINCU 2019. GODINE BILJEŽI POSJETE DOMAĆIH TURISTA, TE NJEMACA, SLOVENACA, TALIJANA I AUSTRIJANACA

KARLOBAG – Iza nas je mjesec u kojem su brojni sadržaji privukli zainteresirane posjetitelje na određene destinacije. Iako u to doba godine općina Karlobag nije imala previše sadržaja, ipak je bilo posjetitelja u ovom podvelebitskom gradiću. Kako nam je kazala direktorica TZ Općine Karlobag Ivanka Šegota Brujić najviše je u prosincu bilo domaćih turista, ali bilo je i nešto njih iz Njemačke, Slovenije, Italije i Austrije:

–         Zadovoljni smo s obzirom na doba godine, naša očekivanja nisu prevelika, ali s obzirom na događanja ipak možemo navesti da je na Baškim Oštarijama bilo najviše posjetitelja iz svih dijelova Hrvatske.

Također, Šegota Brujić dodaje kako su kroz mjesec prosinac pokušali povezati domaće ljude da se odazovu blagdanskom druženju, a sve što je planirano je uspješno i realizirano, te se uvijek trude posjetiteljima odnosno domaćim i stranim turistima ponuditi različite sadržaje kako bi bili zadovoljni:

–         Moramo povezati i uvijek povezujemo more i kontinent, tako da ćemo sve svoje sadržaje i ubuduće usmjeriti k tome. – pojašnjava direktorica Turističke zajednice Općine Karlobag Ivanka Šegota Brujić.

Petar Tomljenović

Također provjerite

Brozičević – Povjerenik Vlade Republike Hrvatske za Gospić

Na zatvorenome dijelu 296. sjednice Vlade RH, Anamarija Bralić Silić imenovana je povjerenicom Vlade Republike …

X
Skip to content