ŽUPAN MILINOVIĆ POTPISAO UGOVORE O FINANCIRANJU SA HGSS STANICOM GOSPIĆ I VATROGASNOM ZAJEDNICOM LIČKO – SENJSKE ŽUPANIJE

GOSPIĆ – U Kabinetu župana Ličko-senjske županije  danas je upriličeno  potpisivanje  Ugovora o financiranju Programa javnih potreba za obavljanje djelatnosti HGSS Stanice Gospić u 2020. godini te Ugovora o financiranju programskih aktivnosti Vatrogasne zajednice Ličko-senjske županije u 2020. godini i Ugovora o financiranju vatrogasnih intervencija u 2020. godini.

Tako je za financiranje Programa javnih potreba za obavljanje djelatnosti HGSS Stanice Gospić u idućoj godini osigurano 100.000,00 kn, programske aktivnosti Vatrogasne zajednice Ličko – senjske županije 400.595,00 kn, a za financiranje vatrogasnih intervencija u 2020. godini 75.000,00 kn. Župan Milinović zahvalio se vatrogascima i ekipi HGSS-a na svemu što čine u svim mogućim situacijama i hitnim intervencijama. Ugovore su potpisali pročelnik HGSS Stanice Gospić Josip Brozičević, predsjednik Vatrogasne zajednice Ličko-senjske županije Milan Jurković i župan Darko Milinović.

Petar Tomljenović

Također provjerite

ODRŽANA 17. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE BRINJE

U prostorijama Društveno – kulturnog centra održana je 17. po redu sjednica Općinskog vijeća Općine …

X
Skip to content