Župan Milinović podržao rad Udruge „Vila za Liku“ i uručio im ček na 5 tisuća kuna

GOSPIĆ- Danas je župan ličko-senjski Darko Milinović u svom kabinetu upriličio prijem za članice Udruge „Vila za Liku“, žene oboljele i liječene od malignih bolesti s područja Ličko-senjske županije.

–          „Ovo je jedan od trenutaka kad sam ja posebno ponosan. Vi to znate da na neki način, ne ja kao župan, nego ja kao liječnik vodim brigu o vama i drago mi je da mogu primiti  Vile Ličko-senjske županije. Najprije želim se zahvalim za sve ono što radite, za sve žene i naravno i vi koje ste vjerojatno jednog dana se probudile, odnosno bile kod doktora i dočekale onu najstrašniju rečenicu:  E da to se može desiti upravo meni. To je ono što je možda najbitnije promovirati, to se ne događa nikom drugom to se događa nama. “

Župan je naglasio, i kao liječnik, da je ono što ova udruga radi kroz svoje aktivnosti i prenošenjem iskustava za svaku pohvalu te da imaju njegovu punu podršku.

–         „Punu podršku kao župana, jer  naravno i vaše aktivnosti, kao i sve aktivnosti su vezane kroz financije. Ja ću i danas vama uručiti  jedan mali ček radi pomaganja rada vašoj udruzi.  A u proračun u idućoj godini smo stavili dvije, tri nove stavke, vi ćete biti  u kontaktu sa mojim službama kako bi  mogla aplicirati i financijski,  pa da možemo onda tu financijsku pomoć vama i pružiti, kako bi pomogli sviješću onima koji su zdravi.“

Dodaje da se kroz preventivne preglede i redovne kontrole neke bolesti mogu otkriti na vrijeme, kontrolirati i izliječiti, te da na te načine koristimo blagodati današnje medicine.  Predsjednica Udruge „Vila za Liku“, Mandica Pavelić zahvalila se županu i suradnicima, Županiji ličko-senjskoj općenito, Gradu Gospiću i svima koji potpomažu i prepoznaju njihov rad.

Iva Talajić

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content