SVETI NIKOLA DARIVAO MNOGOBROJNE MALIŠANE U KATEDRALI NAVJEŠTENJA BLAŽENE DJEVICE MARIJE U GOSPIĆU

GOSPIĆ – Sveti Nikola razveselio je brojne mališane svojim dolaskom u Katedralu Blažene Djevice Marije u Gospiću. Osmjesi na licima djece bili su dovoljan razlog da sv. Nikola svima poželi dobrodošlicu, pohvali dječicu jer su cijelu godinu bili dobri, a potom im i podijeli darove.

  • Kad sam ušao u Katedralu, odmah sam vidio da su sva dječica dobra. Ove godine su svi bili predivni. Mame su potvrdile. Vidite kako se lijepo smiješe. Nije bilo potrebe da donosim šibe. Svakom ću donesti dar i samo neka budu cijele godine dobri! – poručio je sv. Nikola dječici.

  Za prigodne poklone zaslužni su bili osim sv. Nikole i župa Navještenja Blažene Djevice Marije uz pokroviteljstvo Grada Gospića. Nakon druženja i podjela poklona, povorka predvođena sv. Nikolom krenula je prema Trgu Stjepana Radića, gdje je službeno otvoreno klizalište čime je započela manifestacija Prosinac u Gospiću.

 

Petar Tomljenović

 

Također provjerite

PU LIČKO-SENJSKA: Osumnjičen za lažno prijavljivanje kaznenog djela

Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom iz Perušića zbog osnova …

X
Skip to content