Peti humanitarni sajam u Perušiću

PERUŠIĆ- Već petu godinu za redom u božićno vrijeme u Perušiću se održava humanitarni sajam kojem je cilj pomoći onima kojima to najviše treba.

Nekoliko dana traju pripreme u kojima učitelji, učenici i njihovi roditelji, ali i zaposlenici Pećinskog parka „Grabovača“ i Narodne knjižnice Perušić, vrijedno izrađuju božićne ukrase koje zatim prodaju za simbolične iznose.

– Sudjeluje Osnovna škola Anž Frankopan Kosinj i njihova zadruga Most, Osnovna škola Perušić i Narodna knjižnica Općine Perušić i Pećinski park „Grabovača“.

Svake godine pripremimo na radionicama božićne ukrase, tako isto i škole, učitelji, učenici i roditelji sudjeluju i onda se to u humanitarne svrhe prodaje. Ove godine OŠ Perušić novce je namijenila Josipu Kolačeviću, a Narodna knjižnica i Pećinski park Grabovača po pola će sredstva podijeliti između korisnika Udruge Pčelica i Josipa Kolačevića.

Okupi se veliki broj građana, dođu sva djeca iz škole u smjenama, kako sudjeluju u izradi tako sudjeluju i u kupnji i skupi se uvijek tu lijepa svota novčića, kazala nam je ravnateljica knjižnice Josipa Milković.

Iva Vidović Pocrnić

Također provjerite

REZULTATI PARLAMENTARNIH IZBORA

Jučer su održani izbori za Sabor koje je obilježila dobra izlaznost, glasalo je više od …

X
Skip to content