ODRŽAN JOŠ JEDAN HUMANITARNI KONCERT PČELICA

GOSPIĆ – Sinoć je u prepunoj dvorani kina „Korzo“ održana još jedna glazbena priredba, „Najljepši glas za Pčelice“. Već četvrtu godinu za redom Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju „Pčelice“ svojim građanima predstavlja godišnji rad u retrospektivi uz glazbeni program kojeg su djeca i mladi, učenici osnovne i srednje škole obogatili svojim nastupima. Ove godine nastupilo je 12 sudionika, a odlukom gledatelja  „Najljepši glas za Pčelice“ je Karla Adamović sa izvedbom pjesme Shallow, drugo mjesto pripalo je Neri Prpić dok je treće osvojio duet Ive Pezelj i Petre Karić. Osim pjevača, na glazbenoj sceni predstavio se i jedan novi mladi bend „Neobičan spoj“, a u tijeku prebrojavanja glasova gledatelje je svojim trikovima oduševio  iluzionist Andrej Škedel.

–         „Najljepši glas za Pčelice“ ove godine se četvrti puta održava. Idejni začetnik je bio Lovre Čanić koji je na neki način želio pomoći „Pčelicama“, došao je na ideju da se organizira neko natjecanje u pjevanju. Onda smo došli na ideju da bi smo mogli predstaviti rad naše Udruge. Kako je Udruga osnovana u mjesecu studenom, tako smo povezali nastupe i predstavljanje rada naše Udruge. Također, „Najljepši glas za Pčelice“ ima i dublju svrhu i plemeniti cilj. Naime, osim što se na ovaj način želi omogućiti talentiranoj djeci da pokažu što znaju,  donacije koje se prikupe tijekom večeri Udruga će usmjeriti za pomoć jednom svojem korisniku – kazala je predsjednica Udruge Željka Šikić, te dodala:

–         Ove godine imamo poseban jedan izazov. Došli smo na ideju da objavimo, da iskoristimo „Najljepši glas za Pčelice“  da bi taj izazov savladali, u kojoj mjeri, ja se nadam u što većoj. Naime, jedan naš korisnik je dobio ponudu od poliklinike Glavić da je odličan kandidat za neurorehabilitaciju robotom.

Udruga „Pčelice“ ovim putem zahvaljuje svim osobama u organizaciji, Pučkom otvorenom učilištu Gospić, djelatnicima kina „Korzo“, djeci i mladima, te svim građanima na odazivu i doniranim sredstvima. Prizor pune dvorane dokaz je da građani osjećaju potrebu pomoći na ovakav način i podržati daljnji rad Udruge, ali i dati potporu mladim pjevačkim nadama.

Tamara Ban

 

Također provjerite

ART & FUN radionica u Otočcu

Ako ste se oduvijek htjeli okušati u slikarstvu, želite naučiti više o načinima slikanja, miješanju …

X
Skip to content