Naslovnica / Aktualno / PU LIČKO – SENJSKA S PARTNERIMA OBILJEŽILA U KORENICI MEĐUNARODNI DAN BORBE PROTIV NASILJA NAD ŽENAMA

PU LIČKO – SENJSKA S PARTNERIMA OBILJEŽILA U KORENICI MEĐUNARODNI DAN BORBE PROTIV NASILJA NAD ŽENAMA

KORENICA – Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama u prostorijama Kulturno-informativnog centra u Korenici, Policijska uprava ličko-senjska u suradnji s partnerima Ličko-senjskom županijom, Općinom Plitvička Jezera i Turističkom zajednicom Općine Plitvička Jezera organizirala je jučer parlaonicu. Parlaonica je organizirana na temu nasilja u partnerskim odnosima pod nazivom „Žrtva NE uzrokuje nasilje“ čime su nastavljene aktivnosti po preventivnom projektu Ministarstva unutarnjih poslova naziva „Lily“ – spriječimo nasilje prema ženama. U parlaonici su sudjelovali učenici Srednje škole Plitvička Jezera, koji su iznosili svoje stavove i mišljenja na zadanu temu, a na kraju je tročlani žiri donio svoju odluku te je tako negacijska grupa odnijela pobjedu.
Sudionicima parlaonice uručene su prigodne nagrade koje su osigurali partneri Ličko-senjska županija, Općina Plitvička Jezera i Turistička zajednica Općine Plitvička Jezera. Također, u sklopu programa prisutnima je premijerno prikazan i video spot pjesme „Dal´ znaš?!“ autora Nikice Krizmanića (Dreyfuss) u izvedbi Nikice Krizmanića i Dijane Magdić. Spot je realiziran pod pokroviteljstvom Općine Plitvička Jezera.

PU Ličko – senjska / Petar Tomljenović

Također provjerite

Gigantski baloni i zabava na ledu

Gospić- nastavljaju se aktivnosti manifestacije „Prosinac u Gospiću“. Sinoć je veselje i zabavu za najmlađe …