PRIOPĆENJE NEZAVISNE LISTE MLADIH GRADA GOSPIĆA

GOSPIĆ – Nezavisna lista mladih grada Gospića reagirala je službenim Priopćenjem na situaciju vezanu za usvajanje prijedloga proračuna grada Gospića za 2020. godinu.

–          Želimo obavijestiti javnost našeg grada Gospića da po ovom pitanju i novom cirkusu po tko zna već koji put, u kojem je naša čitava zajednica i naši građani, ne svojom krivnjom već krivnjom isključivo HDZ-a i njihovih partnera, čvrsto stojimo uz gradonačelnika Karla Starčevića i njegove zamjenike. – ističu članovi Nezavisne liste mladih.

 Također, naglašavaju kako predloženi proračun jamči nove projekte i programe koji su potrebni građanima i ne mogu vjerovati da bi netko tko želi dobro svom gradu i svima nama pokušao to zaustaviti.

     –          Ne želimo nove izbore, strogo smo protiv toga, ali ako se ne pronađe razum i normalan izlazak iz ove situacije, neka budu izbori i da završimo napokon sa ovom pričom. – kažu iz Nezavisne liste mladih, te napominju u Priopćenju kako najveću odgovornost snosi aktualni predsjednik Gradskog vijeća Petar Radošević, koji nije dorastao toj časnoj funkciji. Stoga smatraju da treba podnesti neopozivu ostavku.

 Nezavisna lista mladih / Petar Tomljenović

Također provjerite

Grad Gospić učenicima osnovnih škola sa svog područja za nabavu školskog pribora osigurao 150.000,00 kn.

GOSPIĆ-  S obzirom na to da su sredstva za nabavu školskih udžbenika za učenike osnovnih …