Naslovnica / Aktualno / POVODOM OBILJEŽAVANJA DJEČJEG TJEDNA DJECA POSJETILA GRADONAČELNIKA GRADA GOSPIĆA KARLA STARČEVIĆA

POVODOM OBILJEŽAVANJA DJEČJEG TJEDNA DJECA POSJETILA GRADONAČELNIKA GRADA GOSPIĆA KARLA STARČEVIĆA

GOSPIĆ – Povodom obilježavanja Dječjeg tjedan danas je u prostorijama Gradske vijećnice Grada Gospića organiziran posjet predsjednika razrednih odjela Osnovne škole dr. Jure Turića Gospić, osnovne škole dr. Franje Tuđmana Lički Osik i Osnovne škole dr. Ante Starčevića Pazarište Klanac gradonačelniku Grada Gospića Karlu Starčeviću.  Također, prisustvovala su i djeca starije skupine  iz Dječjeg vrtića „Pahuljica“. Gradonačelnik Starčević pozdravio je djecu, njihove učitelje i odgajatelje, zahvalio se na posjeti, a kroz razgovor je čuo i različita pitanja djece na koje je odgovarao:

–         Djeca imaju izuzetno kreativna razmišljanja, samo ih treba saslušati i vidjeti da oni doista zdravo i učinkovito razmišljaju. Nažalost, taj trend nije kod nas u Hrvatskoj i mi to zanemarujemo. Zato često puta djeca dolaze u poziciju povlačenja i bjega od stvarnosti, ali djecu treba osloboditi da bi bila kreativna, a onda i učinkovita. – istaknuo je Starčević.

Petar Tomljenović

Također provjerite

PREDSTAVLJANJE ČASOPISA MUZEJA LIKE GOSPIĆ- „LIKAMUS“

GOSPIĆ- Muzej Like Gospić sinoć je predstavio prvo izdanje muzejskog časopisa LikamUs. Časopis zamišljen i …