GRADONAČELNIK GRADA GOSPIĆA KARLO STARČEVIĆ SA SURADNICIMA UPRILIČIO PRIJEM ZA EKIPU ŽKK GOSPIĆ  

GOSPIĆ – U nedjelju 6. listopada u Rijeci je održan međunarodni turnir u košarci MATULJI 2019. za djevojčice 2006. godište i mlađe. Nastupilo je osam ekipa ,šest iz Hrvatske, te po jedna iz Slovenije i Bosne i Hercegovine. Gospićke košarkašice odigrale su pet uspješnih utakmica pobijedivši ekipe iz Crikvenice, Viškova, Posušja, Rijeke i Vipave (Slovenija). Zasluženo su osvojile svoj prvi turnir. U petorku turnira uvrštene su igračice ŽKK Gospić – Karla Milković i Mihaela Asić. Povodom ostvarenja ovog velikog uspjeha, gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević u nazočnosti zamjenice Kristine Prša, te pročelnice u Gradskoj upravi Ivane Kaleb Asić upriličio je prijem za ekipu ŽKK Gospić, čestitavši im na postignutim rezultatima:

–         Želim vam još puno drugih uspjeha, pa i onih većih. Danas smo izuzetno ponosni na vas i drago mi je da ste doživjeli ovaj uspjeh. – kazao je Starčević.

I zamjenica gradonačelnika Kristina Prša pohvalila je gospićke košarkašice, te im čestitala na odličnim rezultatima:

–       Baš mi je drago što imamo te mlade snage. U budućnosti od vas očekujemo puno, da rastete i ostanete tako jake sa uspjesima. – dodala je Prša.

Također, prijemu u uredu gradonačelnika nazočili su sportski direktor ŽKK Gospić Mario Strilić i trener Damir Vujnović, a na kraju prijema članovima  gospićkog ženskog košarkaškog kluba uručeni su  prigodni pokloni.

Petar Tomljenović

Također provjerite

“Mirisi i okusi geografskih otkrića”, slikovnica nastala na Odjelu za nastavničke studije u Gospiću

GOSPIĆ- U organizaciji gospićkog Odjela za nastavničke studije, a u sklopu obilježavanja Dana Sveučilišta u …

X
Skip to content