Naslovnica / Glazba / ONEREPUBLIC „Wanted“

ONEREPUBLIC „Wanted“

Cijela godina je izrazito aktivna za bend; početkom godine najavili su kako rade na novom albumu, da bi u svibnju predstavili singl “Rescue Me”, a sad nam je dostupna i ova pjesma koja najavljuje kakav zvuk od njih možemo očekivati u budućnosti. Osim što su predstavili singl, bend je predstavio i videospot za kojeg režiju potpisuje Christian Lamb (Taylor Swift). Videospot je dostupan na YouTubeu:

Svoj posljednji album, “Oh My, My”, bend je predstavio 2016. godine, a brojni obožavatelji očekuju nešto novo. Nije tajna da OneRepublic u posljednje vrijeme na svojim društvenim mrežama objavljuju fotografije iz studija te time dodatno bude znatiželju svoje publike. Prije nekoliko dana je za francuski radio NRJ frontmen Ryan Tedder rekao kako vjeruje da će novi album biti predstavljen krajem studenog.

OneRepublic je javnosti postao poznat 2007. godine kad su predstavili svoj debi album „Dreaming Out Loud“. Taj album na sebi je imao i megapopularnu pjesmu „Apologize“ koja je potpuno osvojila srca mnogih širom svijeta, a bendu osigurala i nominaciju za nagradu Grammy. Bilo je sasvim jasno da bend odlučno korača prema vrhu, a to su dodatno dokazali i na drugom albumu „Waking Up“ koji je na sebi imao pjesme poput„All The Right Moves“ „Good Life“. Sve dotadašnje uspjehe ponovno su okrunili pjesmom „Counting Stars“s trećeg albuma „Native“. 

Također provjerite

Katy Perry predstavila novi singl “Small Talk”!

Katy Perry je novu pjesmu neko vrijeme najavljivala na svojim društvenim mrežama, a sad je napokon …