Košarkašice Gospića osvojile ovogodišnji Gospić kup

GOSPIĆ- U  Gospiću je  odigran pripremni turnir za košarkašice na kojem su nastupile  četiri ekipe:  Koprivnica,  Vodice, Karlovac i domaćin  Gospić.
U prvom polufinalu smo gledali neizvjesnu utakmicu punu preokreta,a na kraju je presudila duža klupa kluba iz Koprivnice koje odnose pobjedu protiv vrlo dobrih Vodica rezultatom 70:63. U drugoj utakmici polufinala ,a koja je ujedno bila i službena utakmica Kupa Ružica Meglaj Rimac košarkašice Gospića su pobijedile borbenu ekipu Karlovca rezultatom 60:40 ,te se tako plasirale u slijedeću fazu Kupa Hrvatske u kojoj ih čeka utakmica sa Otočcem . U utakmici za 3. mjesto ekipa Vodica je uvjerljivo savladala ekipu Karlovca rezultatom 75:50. U finalu su se sastale ekipe  Koprivnice i  Gospića. Bila je to odlična košarkaška predstava koju su dobile naše košarkašice rezultatom 64:60.
U  finalu su se istaknule Lina Strilić sa 23 poena (5 trica) ,Antonela Bodrožić za 10 poena te Lara Zeba sa 15 poena i velikim brojem skokova. Tim učinkom Lara Zeba je zaslužila epitet igračice turnira.

Milan Tomašević

Također provjerite

“Mirisi i okusi geografskih otkrića”, slikovnica nastala na Odjelu za nastavničke studije u Gospiću

GOSPIĆ- U organizaciji gospićkog Odjela za nastavničke studije, a u sklopu obilježavanja Dana Sveučilišta u …

X
Skip to content