ax Jones objavio debitantski album „Snacks (Supersize)“!

Na albumu „Snacks (Supersize)“ našlo se 15 pjesama, od kojih je devet Jax već predstavio na debitantskom EP izdanju „Snacks“ koje je objavljeno 2018. godine. Album uključuje hitove poput „Instruction“, „You Don’t Know Me“ i „Breathe“, čiji su službeni videospotovi na Jaxovom YouTube kanalu zajedno pregledani više od 330 milijuna puta. Osim već dobro poznatih Jaxovih uspješnica, „Snacks (Supersize)“ donosi i novi singl „Jacques“, nastao u suradnji s neponovljivom Tove Lo. 

 „Pjesma snimljena s Tove Lo kreirana je pod utjecajem deep house elemenata. Riječ je o jednoj od meni najdražih pjesama koje čine moj debitantski album.“, izjavio je Jax. Za singl „Jacques“ predstavljen je i službeni videospot:

Jax Jones široj se publici predstavio svojim hitom „I Got U“, koji je dospio na prvo mjesto najslušanijih pjesama u Ujedinjenom Kraljevstvu. Svoj je status glazbenog genijalca potvrdio pjesmama poput „You Don’t Know Me“, „Breathe“ i „All Day And Night“, koje su se našle pri vrhu Billboardove Hot Dance/Electronic Songsliste. U Jaxove se brojne uspjehe ubrajaju i nominacije za BRIT i Grammy nagradu. Do danas je njegova glazba skupila više od tri milijarde streamova, dok su spotovi na njegovom službenom YouTube kanalu sakupili više od 800 milijuna pregleda.

Također provjerite

SVESTRANI KANTAUTOR IZ OTOČCA ZVONIMIR TONKOVIĆ ODUŠEVLJAVA VOKALNOM SUGESTIVNOŠĆU U PJESMI ‘PROSJAK LJUBAVI’

Glazbeni urednik na radiju, predavač u glazbenoj školi, tamburaš, autor, predsjednik udruge pčelara – sve …

X
Skip to content