ARIANA GRANDE, MILEY CYRUS, LANA DEL REY „Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)“

Kad se na istoj pjesmi okupe tri planetarno popularne glazbenice koje uz brojne nagrade osvajaju milijune obožavatelja i glazbene kritičare, jasno je da se radi o suradnji koju smo dočekali s neizmjernim nestrpljenjem. Ariana Grande, Lana Del Rey i Miley Cyrus udružile su snage i donijele nam pjesmu „Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)“ kojom je najavljen soundtrack za film “Charlie’s Angels”.

Za produkciju pjesme “Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels) zaslužni su Max Martin (Taylor Swift, Katy Perry, The Weeknd) i Ilya Salmanzadeh (Demi Lovato, Tori Kelly), a njome je najavljen službeni soundtrack filma “Charlie’s Angels”. Soundtrack će biti objavljen 1. studenog, dva tjedna prije nego se film počne prikazivati u kinodvoranama. Ariana Grande, koja supotpisuje pjesmu i jedna je od izvršnih producenata soundtracka, suradnju s Miley i Lanom najavila je putem Instagram profila te oduševila brojne obožavatelje koji su s nestrpljenjem dočekali današnju objavu singla.

Za pjesmu „Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)“ predstavljen je i službeni videospot koji je u nekoliko sati nakon objave sakupio više od dva milijuna pregleda:

„Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)“ dio je soundtracka filma “Charlie’s Angels” u kojem glavne uloge tumače Kristen StewartNaomi Scott Ella Balinska. Režiju i scenarij filma potpisuje nagrađivana glumica Elizabeth Banks (The Hunger Games, Catch Me If You Can).  Film “Charlie’s Angels” će u svjetskim kinima biti dostupan od 15. studenog ove godine.

Također provjerite

SVESTRANI KANTAUTOR IZ OTOČCA ZVONIMIR TONKOVIĆ ODUŠEVLJAVA VOKALNOM SUGESTIVNOŠĆU U PJESMI ‘PROSJAK LJUBAVI’

Glazbeni urednik na radiju, predavač u glazbenoj školi, tamburaš, autor, predsjednik udruge pčelara – sve …

X
Skip to content