Prijavite se na 2. Hrvatski festival hodanja

Drugi po redu Hrvatski festival hodanja može se pohvaliti odličnim odazivom sudionika čija brojka već sada prelazi 500 prijavljenih. Svi zainteresirani mogu se do petka u ponoć prijaviti preko stranice stotinka.hr., a oni koji se još razmišljaju o sudjelovanju to će moći učiniti 6. rujna, dan prije same utrke te istoga dana prije utrke.

Direktor Turističke zajednice Ličko-senjske županije, Ivan Radošević, organizator Festivala hodanja, poziva sve da se što prije prijave kako bi za sve hodače mogli osigurati majice te im time olakšali pripremu i planiranje utrke. Osim majica, hodače očekuje startni brojevi, voda, voće pa čak i prijevoz između Gospića i Otočca.

–  Prošlogodišnji Festival hodanja pokazao se jako dobar, hodačima se svidjelo hodati po Lici što pokazuje i veliki broj registracija, a ove godine organizaciju smo podigli na višu razinu. Nagodinu imamo plan upisati se u Svjetski festival hodanja, kazao nam je Radošević.

Festival hodanja održat će se 7. rujna u Gospiću i 8. rujna u Otočcu. U svakom gradu hodaju se tri rute – Tesla 10+ (12,23 km), Tesla 20+ (20,23 km) i Tesla 30+ (30,34 km) u Gospiću te Gacka 10+ (10,54 km), Gacka 20+ (21,26 km) i Gacka 30+ (34,98 km) u Otočcu.

Iva Vidović Pocrnić

Također provjerite

REZULTATI PARLAMENTARNIH IZBORA

Jučer su održani izbori za Sabor koje je obilježila dobra izlaznost, glasalo je više od …

X
Skip to content