MUP – 8/9.2019.

Tijekom protekla 24 sata (8./9. kolovoza 2019. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su četiri kaznena djela, jedna prometna nesreća i jedno narušavanje javnog reda i mira.

 Kriminalitet

Policijski službenici Policijske postaje Novalja dovršili su kriminalističko istraživanje nad pravnom osobom sa sjedištem u Rijeci, odgovornom osobom u toj  pravnoj osobi i jednim zaposlenikom iz te pravne osobe, zbog osnovane sumnje da su na štetu dvije fizičke osobe (s područja Vrbovca i Kutjeva) počinili kaznena djela prijevare u gospodarskom poslovanju.

Sumnjiče se da su u siječnju ove godine preko jedne internetske stranice oglasili prodaju građevinskih skela te su sa oštećenima dogovorili kupnju skela i od njih putem internet bankarstva naplatili ukupno 20 tisuća kuna, a da skele nisu isporučili.

Protiv počinitelja je dostavljano posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Noću, 8. kolovoza 2019. godine, nepoznati počinitelj provalio je u apartman u Novalji iz kojeg je otuđio osobne predmete vlasništvo 20-godišnjeg talijanskog državljanina.

Jučer, 8. kolovoza 2019. godine na ugibalištu kod plaže Planikovac, Grad Senj, nepoznati počinitelj provalio je u osobno vozilo austrijskih nacionalnih oznaka i iz njega otuđio torbu s osobnim stvarima i dokumentima vlasništvo dvoje 31-godišnjih austrijskih državljana.

Noćas, 9. kolovoza 2019. godine iz ugostiteljskog objekta u Novalji nepoznati počinitelj otuđio je  mobitel vlasništvo 20-godišnje talijanske državljanke.

Policija traga za počiniteljima, a kaznene prijave biti će dostavljene nadležnim državnim odvjetništvima.

Promet

Prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Otočca.

Javni red i mir

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je drskim ponašanjem na području Gospića.

Protiv počinitelja biti će  podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.

Policijska službenica

Kristina Orešković  

Također provjerite

PU LIČKO-SENJSKA: Osumnjičen za lažno prijavljivanje kaznenog djela

Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom iz Perušića zbog osnova …

X
Skip to content