AKTIVNOSTI UDRUGE RODITELJA DJECE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU „PČELICE“

GOSPIĆ – Završetkom ljetnih praznika nadolaze i poslovi Udruge „Pčelice“ koja je svoje aktivnosti usmjerila na opremanje i pripremanje prostora za korisnike koji se nalazi u Ul. Specijalne Jedinice Policije. Do sada su „Pčelice“ jako dobro uredile prostor, no još uvijek traju radovi u opremanju i uređenju prostorija. Prošloga je tjedna pomoć u uređenju prostora, kao i farbanju opreme koja će se nalaziti u „senzornoj sobi“, ponudio Outward bound, odnosno volonteri koji su u Veliki Žitnik došli iz različitih krajeva svijeta. Budući planovi uređenja prostora orijentirani su upravo na opremanje senzorne sobe za korisnike te uređenje i slaganje prostora namijenjenog za skladištenje materijala i opreme koja će se koristiti u aktivnostima.
-Velika nam je pomoć bila od volontera Outward Bound Croatia iz Velikog Žitnika, koji su dva dana uređivali prostor. Najbitnije je da su ga počistili u potpunosti, sredili, uredili. Osim toga, šmirglali su namještaj koji smo dobili iz donacija i ofarbali ga. Bili su jako kreativni, jako lijepih stvari su napravili. Trenutno ćemo uz pomoć članova Udruge, roditelja i naših stalnih volontera dalje uređivati prostor. Ono što je sada najbitnije je senzorna soba – opremiti je i posložiti ormar sa stvarima, da su dostupne i uredne.
Budući je Udruga „Pčelice“ trenutno okupirana samo uređenjem prostora, trenutno se ne provode aktivnosti s korisnicima, osim, kako kaže predsjednica Udruge, Željka Šikić, terapeutskog jahanja za korisnike, kojeg Udruga financira iz vlastitih sredstava.
Tamara Lujić

Također provjerite

ViP Event i druženje 19.travnja u hotelu Jezero na Plitvicama

Wine ViP Evenat događaj koji nudi lijepo druženje za ljude iz turizma a koji će …

X
Skip to content